Testimonials

Raad van Bestuur zorginstelling Sprank

"Yvonne is zeer bevlogen als begeleider van processen waarbij meerdere partijen samengebracht worden op basis van missie en visie. De stap die dan volgt is aan haar besteed: hoe wordt het in de praktijk handen en voeten gegeven? Ik was blij met de deskundigheid die Yvonne aan de dag legt!"

Directeur Waaijenberg Verhuizers en
Oostland Logistics

"Yvonne heeft op mijn verzoek en op zeer professionele wijze een coachtraject binnen ons bedrijf succesvol geleid en afgerond. Haar flexibiliteit en persoonlijke betrokkenheid zorgde voor vertrouwen en een hele fijne samenwerking. Ik kan haar sterk aanbevelen voor hulp bij communicatie, structuren aanbrengen, opzetten van personeelsafdeling, mee opzetten van bedrijfsplannen."

Anoniem

Medewerker

"Ik zat al even niet lekker in mijn functie. Steeds vroeg ik mij af, of ik teamleider wilde blijven, of beter de specialistische rol op me kon nemen. Yvonne heeft mij geholpen mijn vraag te onderzoeken. Al vóór aanvang van ons 4e gesprek kon ik zonder enige twijfel mijn definitieve besluit  uitspreken. Yvonne is oprecht geinteresseerd en neemt niet zomaar genoegen met een antwoord, ze is een doorvrager. Enorm bedankt  Yvonne voor de inzichten die je mij hebt gegeven."

O.a. deze bedrijven gingen u voor: