Wie ben ik?

Mijn achtergrond

Als jongste van zes kwam ik in Utrecht ter wereld. Daar ging ik naar de lagere en middelbare school en zondags naar de kerk. Al op jonge leeftijd leerde ik zelfstandig te zijn en besefte dat de combinatie met doorzettingsvermogen en de verbinding met anderen mij ver zouden brengen.

Na de middelbare school begon ik mijn loopbaan in de gezondheidszorg, maar al snel maakte ik de overstap naar het bedrijfsleven. Ik vloog door de deeltijdstudies Arbeidsmarktpolitiek en Personeelsbeleid en Personeel & Arbeid, aan de Hogeschool Haarlem. Daarna heb ik het HR vak in verschillende banen mogen uitoefenen als adviseur en manager, in uiteenlopende branches, van Food en Pharmacie tot Vastgoed. Mijn thuis bleef (en nog steeds) in het midden van het land.

Via een Britse organisatie vertrok ik naar Afrika voor ontwikkelingswerk en leverde mijn bijdrage aan het bestrijden van armoede in de wereld: eerst als nationaal projectleider in de gevangenissen van Malawi, waar ik werkte aan de bestrijding van de HIV en Aids en later als managementadviseur in een universiteit met een ziekenhuis in Ethiopië.

Met een enorme persoonlijke groei en nog meer ervaring in mijn rugzak zette ik in Nederland mijn HR loopbaan voort en studeerde tegelijkertijd psychodynamische therapie. In 2017 zegde ik mijn vastigheid in loondienst op en koos ervoor mijn eigen bedrijf starten met de naam Coachgalerij. Het logo stelt drie spiegels voor, een reeks aan coachtechnieken en samenwerkende collega's in het vakgebied.

De ruim 20 jaar HR- en coachingervaring blijkt een geweldige combinatie. Ik richt mij op organisaties die het belangrijk vinden om de basis van human resources op orde te hebben, of in ieder geval te krijgen én op ondernemers die bereid zijn om te investeren in de kwaliteit van hun medewerkers.

Ik geloof in de innerlijke kracht van mensen, van waaruit zij met de juiste motivatie zich verder kunnen ontwikkelen. Met mijn overtuiging "Courage is the commitment to begin without any guarantee of success!" streef ik ernaar, dat ook anderen in beweging komen en hun dromen gaan waarmaken.

Gevolgde opleidingen en trainingen:

  • Personeel & arbeid, Sosa Hogeschool Haarlem
  • Arbeidsmarktpolitiek en Personeelsbeleid, Sosa Hogeschool Haarlem
  • Psychodynamisch Therapeut, Academie voor Psychodynamica Scherpenzeel
  • Systemisch Adviseren en Familieopstellingen, Bert Hellinger Instituut
  • Gecertificeerd PAPI assessment
  • NLP (Neuro-Linguistisch Programmeren) Practicionar en Master, NTI Limmen
  • Assessment training, VSO Utrecht
  • Adviesvaardigheden
  • Projectmanagement