Boost Your HR Competence

Wil jij jouw HR-rol nog professioneler vervullen?

3-daagse training voor Officemanagers/HR-adviseurs

Werk jij in een middelgroot bedrijf en ben je verantwoordelijk voor (bijna) alle HR-taken? En merk je dat je bij HR-vraagstukken vaak nogal ad hoc te werk moet gaan? Dat is niet verwonderlijk. Zeker als je je HR-taken moet combineren met andere taken, zoals officemanagement, communicatie of facility management. Met de 3-daagse training Boost your HR competence vergroot je je kennis en vaardigheden op HR-gebied. Je leert structuur aanbrengen in je HR-taken, zodat je je werk nog zelfstandiger en met meer ontspanning kunt uitvoeren. En met nog meer resultaat.

Theorie en praktijk
De meest voorkomende HR-thema’s komen tijdens de training aan bod: van recruitment en ziekteverzuimbegeleiding tot talentontwikkeling, salarishuis en wet- en regelgeving. Je deelt personeelsvraagstukken uit de dagelijkse praktijk en bespreekt die met de andere deelnemers. Op deze manier leer je HR-vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken bekijken. Bovendien krijg je verschillende tools in handen om daar in de praktijk mee om te gaan. Je leert dus ook veel van de andere deelnemers – en zij van jou.

Van ad-hoc naar structuur
De training verduidelijkt jouw plek en rol als HR-functionaris in je eigen bedrijf. De relatie met directie en management krijgt daarin speciale aandacht. Je leert nieuwe vaardigheden waarmee je jouw rol nog beter kunt invullen. Je leert hoe je een HR-jaarplan kunt opstellen dat goed is afgestemd op het bedrijfsplan. Door dat jaarplan weet je steeds ruim van tevoren wat er gedaan moet worden en kun je je HR-functie slagvaardig en ontspannen uitoefenen.

Intervisie en coaching
Tussen de lesdagen neem je twee keer actief deel aan intervisie. Bovendien krijg je drie individuele coachgesprekken die ervoor zorgen dat jij aan je persoonlijke leerpunten kunt werken. Als basis daarvoor gebruiken we een persoonlijkheidsassessment. Jij en je mededeelnemers vormen met dit programma de start van een HR-netwerkgroepje, dat na de training elkaar kan blijven opzoeken.

Resultaat
Na afloop van de 3-daagse training Boost your HR competence
-  Kennis en vaardigheden die je nodig hebt om die rol goed te kunnen vervullen.
-  Ben je in staat om je HR-rol met grote zelfstandigheid uit te voeren
-  Kun je een overzichtelijke strategische HR-jaarkalender opstellen  
-  Werk je met meer gemak en meer resultaat.

De trainer
Als trainer kan ik terugvallen op meer dan twintig jaar HR-ervaring als adviseur en manager in uiteenlopende branches, zoals food, farmacie en vastgoed. In mijn trainings- en coachingspraktijk help ik professionals om in hun eigen kwaliteiten te investeren. Ik geloof in de innerlijke kracht van mensen. Ik streef ernaar mensen in beweging te krijgen en hun dromen waar te maken. Kom jij ook in beweging?

Data groep I: 15 januari, 5 en 26 februari 2021
Data groep II: 10 februari, 5 en 26 maart 2021

Locatie: omgeving Amersfoort
Duur: 3 dagen
Aantal deelnemers: 6-8
Kosten: € 1.595,- (ex btw), inclusief lunch en trainingsmaterialen

Bekijken

Aanmeldformulier

Wil jij met vakgenoten deelnemen aan deze intensieve maatwerktraining op een unieke locatie? Geef je dan gauw op via het formulier hieronder, want de plaatsen zijn beperkt! Na jouw aanmelding neem ik contact met je op voor de intake en overige benodigde informatie.

Wil je eerst nog meer weten over het programma? Neem dan gerust contact op!

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Na jouw aanmelding neem ik contact met je op voor de intake en voor overige benodigde informatie.

Ik meld mij aan voor:
De 3-daagse training Boost your HR competence voor Officemanagers/HR-adviseurs