Courage is the commitment to begin without any guarantee of success! - Johann Wolfgang von Goethe

Nieuws

Blijf up to date, regelmatig komt er weer een blog bij!

Nieuws

(24-09-2019) Werkgevers willen medewerkers die van waarde zijn voor het bedrijf. Dat zijn de medewerkers die zich blijven ontwikkelen op hun vakgebied, op vaardigheden en gedrag.

lees meer...

Zo maak je werk van jouw persoonlijke ontwikkeling

Werk preventief, voorkom een burn-out!

(11-02-2019) Herken jij de druk op je werk en gun jij je te weinig tijd voor ontspanning? Blijf jij doorwerken totdat de stress je teveel wordt? Is thuis van de bank af voor jou al buiten je comfortzone?

lees meer...

Trainingsprogramma voor HR Adviseurs

(01-05-2019) Je werkt als HR Adviseur in een kleine of middelgrote organisatie. Een pittige functie waar veel van je gevraagd wordt, met verantwoordelijkheden over vele, zo niet alle, HR taken.

lees meer...

Het belang van talenten in huis!

(5-02-2019) U heeft nieuwe (liefst jonge) aanwas nodig, maar in deze tijd is personeel lastig te vinden. U moet het vooralsnog doen met de mensen die

lees meer...

Zijn uw medewerkers uitgeleerd?

(31-07-2019) Bekijk ze eens als passanten. Als zij in uw organisatie komen werken weet u op voorhand, dat zij ook ooit weer zullen vertrekken. Ik neem aan dat u in de tussenliggende periode

lees meer...

Kan jij omgaan met werkdruk na je vakantie?

(26-07-2019) De vakantieperiode, bedoeld om het drukke bestaan voor heel even los te laten en afstand te nemen, te relaxen en te genieten van wat je leuk en mooi vindt.

lees meer...

Coachgalerij

Markenhaven 37

3826 AC  Amersfoort

Mob.: 06 517 82 217

e-mail: info@coachgalerij.nl

www.coachgalerij.nl

Privacyverklaring